Stora plastkedjor

Stora plastkedjor i armband & halsband 💥

Det är inte en chans du missat trenden som tagit Sverige med storm- halsband & armband i form av stora kedjor. Halskedjor i olika färger har aldrig varit hetare & ni som känner oss vet mycket väl om att BOB-C alltid är snabba på bollen. Trendsättare som vi försöker vara, erbjuder vi här ett stort utbud av prisvärda (många menar till och med att de är billiga) akrylkedjor i form av halsband & armband. Du har möjligheten att vara stilren & matcha kedjehalsband med likafärgat armband eller busa till det & mixa & matcha bland vår härliga, glada färgpalett. Behöver du vara solbränd för att rocka ett stort akylhalsband? Svar: NEJ! Hos BOB-C har du istället råd att skaffa flera armband & halsband, en färg för varje säsong.

WOW-blå kedjearmbandet

Kommer snart…

WOW-blå kedjehalsbandet

Kommer snart…

WOW-rosa kedjearmbandet

Kommer snart…

WOW-gula kedjearmbandet

Kommer snart…

WOW-gula kedjehalsbandet

Kommer snart…

WOW-vita kedjearmbandet

Kommer snart…

WOW-vita kedjehalsbandet

Kommer snart…

WOW-beiga kedjearmbandet

Kommer snart…

Billiga akrylkedjor som halsband 

Ja, tro det eller ej. Det finns en utmanare därute. Vi på BOB-C älskar att vara just den utmanaren. Varför måste akryl (som faktiskt är plast) vara så himla dyrt? Givet är akryl ju ett fantastiskt material på smycken- du kan bada, duscha, svettas & byta däck på bilen med stil. Samtligt så vill du kanske inte betala höga priser på smycken som faktiskt inte är ädelmetaller eller beklädda med dyrbara stenar. Därför finns BOB-C- vi erbjuder akrylsmycken & i detta fall stora kedjor som halsband & armband till billiga priser. För hela poängen med akryl- och plastkedjor är ju att du inte ska behöva vara rädd om de. Vi förstår att du har av förlovningsringen innan du går in i boxningsmatch, men vinn matchen med stil- våra kedjesmycken är så pass prisvärda & billiga att det inte finns en anledning att plocka av de. Bra va!?

Färgglada & stora kedjehalsband & kedjearmband

Halva grejen med just dessa ikoniska & "kom & se mig" halsband & armband är ju att de poppar. Vi köper att det finns dagar där du vill låta smycket i sig poppa & då hellre har en akrylkedja i svart, beige eller annan jordnära färg. Men sen finns det ju dagar som du faktiskt vill embrace:a det fantastiska med dessa kedjor & använda de fullt ut. Då vill du istället ha riktigt pangfärger ju! Därför hittar du alltid akrylsmycken till hals & handled i en stor färgglad skala. Färgglatt är ju roligast- det tycker nog även du innerst inne. Därför hittar du halskedjor & armband i cerise (skrikrosa i vissas mun), orange, kornblått (knallblått kan man ju också kalla det) & massor av andra läckra färger. Sist än!

Matchande hals- & armband i plastkedjor

Ni vet den där outfiten som är ett tvådelat set? Av någon anledning tenderar du alltid att välja just den outfiten (när den inte ligger i tvätten, vilket den tyvärr lite för ofta faktiskt gör). Detsamma gäller smycken som har en vän eller väninna. BOB-C försöker alltid se till att du kan piffa till dig med matchande set & självklart är det inget undantag när det kommer till plastkedjorna. Du hittar i regel alltid matchande armband & halsband i samma färger eller färguppsättningar. Saknar just ditt favoritarmband en likafärgad halsbands-kompis, så lovar vi dig att det är på väg. Is i magen, is i magen. Du kan ju alltid skriva till oss & fråga också (det brukar elda på oss att försöka arbeta ännu hårdare för att ta fram just det matchande smyckessetet du är på jakt efter).