BOB-C Återförsäljare & butiker

Vi på BOB-C tycker det är en självklarhet att arbeta med olika butiker & återförsäljare. Delvis för det är roligt för oss att få snick-snacka med butiksägare, bolla idéer & hjälpa till att hitta & leverera färgglada smycken till de olika butikerna. Sedan tycker vi ju givetvis att det ska vara enkelt & roligt för dig som kund att handla plastringar & andra läckra & färgglada smycken, snabbt & smidigt. Saknar du BOB-C smycken i någon butik - tipsa oss gärna! 

Här hittar du BOB-C smycken i butik 🛍

vill du bli återförsäljare?

Om du önskar bli återförsäljare av BOB-C läckra plastringar & färgglada smycken, tycker vi inte att du ska vänta en sekund med att hojta på oss! Vi har inga min. krav & brukar även kunna ta hem specifika önskemål som du & din butik har. Att vara återförsäljare till BOB-C är roligt, enkelt & BOB-igt! Maila oss på [email protected] så snackar vi vidare om saken! 💌

BOB-C leverantör av färgglada & coola smycken till retail & butik

Tillsammans med våra leverantörer, letar vi ständigt efter nya coola & färgglada ringar & smycken. Många gånger träffar vi även på återförsäljare med specifika önskemål & då är vi aldrig fega för att leta fram just deras (eller dina) önskemål. Vi är leverantör av BOB-C smycken till butiker runt om i landet & månar starkt om en tight dialog, skratt & god stämning. Det är viktigt för oss att både slutkunden, du som butik & vi på BOB-C känner att samarbetet är givande, roligt, enkelt & BOB-igt. Söker du efter en leverantör av just coola smycken, färgglada halsband & armband, plastringar eller andra färgglada accessoarer & smycken, vågar vi tro att BOB-C kan vara rätt val för dig. Är du BOB-ig & vågar ge det en chans?