Vi är tre glada prickar

Vi älskar BOB-C, vårt sortiment, våra kunder och vad vi arbetar med. Ingen känns bättre än att kunna sälja glädje i en kul förpackning, i vårt fall i smycken. Vi tycker också att man inte behöver ta allt för allvarligt på många saker. Det försöker vi få in i vårt sortiment. Lätta upp vardagen! BOB-C är våra kunders givna butik, när man söker trendiga smycken som har en kul twist och får dig och din omgivning att bli lite gladare!

Victoria

Hello alla underbara kunder! Det är jag som är Victoria, som var den av oss som googlade febrilt efter glada, roliga och fina plastringar att köpa. Då jag bara såg att det var möjligt att handla detta från utländska sidor, blev jag besviken och ringde Cornelia..

Christofer

Hej på dig bästa BOB-C kund! Det är jag som är Christofer, den av oss som involverar sig mest i vårt utbud på siten. Egentligen är jag logistiker, men bangar aldrig att hoppa på ett segertåg. Jag älskar att vi på BOB-C kan erbjuda smycken som gör våra kunder glada!

Cornelia

Hallå där "kund-med-bra-smak"!
När Victoria insåg att plastringar inte fanns att få tag i, började hon se över att beställa utomlands. Två timmar senare var vi igång. BOB-C skulle bli den givna butiken för dig som vill bära trendiga och snygga smycken som får dig att le!